El cas de l’amic empresari

cropped-llum_p.jpg

Vendre joguines sexuals online no és tan rendible com alguns poden pensar.

Amb la crisi, un amic va creure que aquesta seria una bona sortida i ho va fer: va obrir un web des d’on es poden comprar els plàstics més sucosos. El tio deu ser un dels pocs que va aconseguir un crèdit en l’últim any (he de reconèixer que el tema ven) i, amb 15.000 euros al seu cap, el col·lega es va aprovisionar del que alguns podrien arribar a confondre amb joguines per a gossos que pateixen de problemes de genives.

El tracte és just: tu pagues pel producte i les despeses de tramesa van a càrrec de la casa. El que facis amb ell va inclòs en la teva imaginació edulcorada per les pel·lícules d’en Conrad Son. A més, Interet et dóna l’anonimat que tu busques. Ja no cal entrar en un sex shop i fer tota la pantomima del és-per-una-amiga-que-fa-l’aniversari. [Quan aprendrem a no avergonyir-nos de les nostres pràctiques sexuals sanes, (incloguin pvc o no)?]

Però el meu amic, que havia estudiat les possibilitats del seu negoci amb un pla d’empresa que ens havien ensenyat a la classe de tecnologia de l’institut, no va caure en una petita qüestió: els solters no són els únics a qui els agrada el tacte dels productes Repsol. I ara té la casa plena d’escuradents massa gruixuts per les seves olives del migdia. I els ports pagats per ell.

Què dius quan t’arriba a casa una rèplica de la torre Agbar i el paquet el recull el/la segon/a en discòrdia? Este muerto no es mío, que jo mai no he comprat això. I cap a casa. Cap a casa del meu amic que, amb tot el material que porta acumulat, ja pot plantejar-se canviar de negoci i obrir el museu eròtic dels catalans que amaguen del seu amor per la potència de les piles alcalines en l’excusa d’és-que-mira-que-els-de-correus-són-un-cas.

Els de correus…

One thought on “El cas de l’amic empresari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s