Jo sóc així

Deixaré aquests set dies en blanc com a mostra de la meva covardia. Ara que trobo feina, ara que el sol torna a escalfar la meva testa quadrada, havia cregut que ja tenia una excusa per no continuar amb els típics propòsits del 23 de gener.

Quina poca dedicació, quina manca de perseverança, quina tristor més gran en veure que trencava una promesa que m’havia proposat ni tan sols fa dos mesos.

Però suposo que sóc així. Qui es creu els bons propòsits? Qui compleix les promeses? Només els bons i, mireu, us he de dir que els bons són avorrits. Tenen energia per arribar a tot arreu, mai no els falla la seva previsió i sospiten que la resta del món, els que vivim a salt del que pugui passar, està boig.

Jo sóc de les que arriba tard quan s’ha llevat amb temps suficient perquè m’he entretingut mentre m’aclaria el sabó amb una orella fora del raig d’aigua per intentar seguir les notícies de la ràdio que sona de fons.

Jo sóc de les que es perd amb el cotxe just a l’últim revol i perd mitja hora buscant una sortida cap al sentit oposat.

Jo sóc de les que té un mes per fer un treball de classe i l’acaba picant a velocitats inhumanes perquè el temps se li ha tirat a sobre.

Jo sóc de les que descongela alguna cosa per sopar durant el dinar, però a la nit no em ve de gust i ho deixo per demà i demà tampoc no em ve de gust i demà passat me n’oblido i al final, quan ja fa pudor, ho llenço a les escombraries.

Jo sóc de les que paga per un objecte molt car en el seu pitjor moment (el meu notebook és una merda i em va costar massa. MASSA. Molt).

Jo sóc de les que visita el metge tard, però amb motius.

Jo sóc de les que fan promeses per acabar no complint-les.

Jo sóc de les que vol, dol, pot i rock.

Jo sóc així i, en el fons, sóc persona.

Persona que s’equivoca, que té mandra, que es cansa, que es queixa, que s’adorm, que s’esgota, que oblida, que castiga, que gemega, que s’alegra, que salta, que balla i que calla. Sóc persona i he trencat una promesa.

Però prometo que no ho tornaré a fer.

Objecte d’avui: Una ràdio de dutxa. No en tinc cap. En vull una.

2 thoughts on “Jo sóc així

  1. Que boníssim el post!!! I tros de marrana, com saps que ens encantes així, perseverant o sense perseverar… però 100% YOU!!!! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s