A la tercera va la vençuda

Inici de la història: 12/03/10

La teoria m’avorria tant i veia a tanta gent pujant a examen (fent servir terminologia autoescolística, que en el cas de la meva ciutat era bastant encertada, perquè sí que s’havia de travessar un turó per anar al lloc de l’examen) que vaig decidir que la meva intel·ligència passava per sobre d’una teoria tan abstracta i poc entenedora com era la del manual de conducció. Encara no anava per la meitat d’aquella entretinguda lectura i jo, més segura de mi mateixa del que hauria d’haver estat, vaig dir: Fumadora Compulsiva, que em podries apuntar per al proper examen? Nena, i ja tindràs temps per estudiar? Si em deixes concentrar-me en el llibre i pares d’explicar-me tots els moviments que has dut a terme en els darrers 24 anys de la teva vida, potser sí. (Us ho juro que li vaig dir així, però des del meu cap. No crec que ella sigui capaç de rebre ones ultrasòniques amb els pensaments d’altres persones, perquè no es va enfadar amb mi ni res per l’estil).

I vaig anar a examen.

I la vaig cagar.

Tres vegades seguides. (Sí, renovant papers. Placa, placa).

I com que a la tercera no havia anat la vençuda (ai, els que fan els refranys, podrien ser una mica més perfeccionistes) vaig decidir oblidar-me de l’afer fins l’any que ve, que ja en tindria 21 i la maduresa de la majoria d’edat nord-americana donaria un altre caire a la meva creuada per aconseguir el carnet que m’havia d’obrir les portes de l’univers amb carretera.

La història continua el 15/03/10

Objecte d’avui: Una goma de pollastre de color verd.

4 thoughts on “A la tercera va la vençuda

  1. Crida!! va ni que sigui un cop a la setmana, ara que estàs tant lluny… és una manera de saber que estàs bé. Confesso que feia uns dies que no et llegia,però ja m’he posat al dia, ara et toca a tu!! que farem els teus seguidors si ho deixes??

    • Perdoneu, noies, que us he deixat a l’estacada durant una setmana sencera. Això de començar feina comporta un estrès difícil de portar. Espero poder continuar amb el blog, tot i que de ben segur la qualitat literària, ja de per si escassa, minvarà fins a límits insospitats. Però una promesa és una promesa i ja l’he trencada durant prou dies!
      Gràcies pel vostre suport!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s